El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros reconeix que és addicte a la cocaïna des dels 15 anys
  • CA

Era un secret de domini públic, però fins ara mai no ho havia confessat públicament. Kiko Matamoros ha reconegut en la seva entrevista al Deluxe que és cocaïnòman des de fa gairebé 50 anys: “Vaig començar a consumir amb només 15 anys… i no he deixat de fer-ho”.

Una entrevista molt sincera que ha deixat titulars preocupants: “Vaig tenir un consum bastant desaconsellable des del punt de vista mèdic. Quan vaig començar amb Marian Flores, que no era consumidora, vaig aixecar el peu. Durant aquests 20 anys admeto que no vaig deixar de consumir, però sempre era amb els meus amics quan estàvem de festa”.

Començar a sortir amb Makoke no va posar fi a la seva addicció: “Vaig consumir més de l’habitual en l’època amb ella i com a conseqüència van succeir episodis desagradables. Va arribar a condicionar, fins i tot, les meves relacions sexuals. Quan no consumia no em venia de gust res”.

Kiko Matamoros se sincera en una entrevista al Deluxe / Telecinco

Des que té una relació amb Marta López, que està drogant-se menys: “Alguna vegada he consumit, però no he compartit i no m’he vist en cap situació ridícula. Si vols estar amb la teva parella, vols estar bé. He reduït el consum, però m’he negat a entrar a un programa de desintoxicació perquè crec que sóc capaç de controlar l’addicció. Sempre he pensat que ho podia deixar quan volgués. És cert, però, que alguna vegada he posat en perill la meva integritat per consumir drogues”. El col·laborador és conscient, però, dels riscos per a la salut que li comporta aquesta actitud: “Tinc 64 anys… Sé que arriba una edat en la qual el cor no és el que era. Vull ser honest”.

La xarxa va omplir-se de comentaris que deixaven clar que no havia estat una sorpresa el seu testimoni. D’igual manera, molts teleespectadors es van mostrar molt crítics amb aquesta normalització de la drogoaddicció. Tampoc no va agradar que la parella de Kiko Matamoros aplaudís la seva sinceritat a Instagram: “Esteu banalitzant una addicció a les drogues que és molt perillosa”. Una nova polèmica que perseguirà el tertulià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa