El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández, destrossat per la mort de la seva amiga Begoña: “No puc més”
  • CA

Kiko Hernández es troba totalment abatut i destrossat després de la mort de la seva amiga íntima, Begoña Siera, qui era propietària del popular Bingo Las Vegas de Madrid. Però es que a més, aquesta mort ha arribat pocs mesos després que morís Mila Ximénez, amb qui ell també mantenia una estreta relació. Kiko està destrossat, i no s’ha tallat en reconèixer-ho al programa ‘Sálvame’, on treballa com a tertulià.

“Begoña era com la meva segona mare. Patia una malaltia molt llarga i molt dura, però per a mi ha estat inesperat. A vegades t’ho esperes, perquè seden a la persona, però en aquest cas no va ser així. Jo havia quedat el mateix dilluns amb ella, i de sobte va morir”, ha explicat molt afectat Kiko Hernández, que ha volgut enviar un petó a tota la seva família: “I dins del dolor, espero que tirin cap endavant, perquè Begoña ho voldria així”.

Alhora, el tertulià televisiu ha parlat de com era ella, i de l’any que porta ell: “Era molt generosa. Però es que jo porto un any… No puc més. Se m’ajunta un dol amb l’altre i hi ha un moment que esclates. No soc de prendre gaires pastilles, però dilluns em vaig prendre molts lexatins. I se me’n va anar el cap”. I ha afegit: “Són malalties que saps que arribarà un final, però que arribi tot tan de cop… No estic acostumat a la mort. És terrible. Necessito descansar un temps i no venir durant uns dies. Però per la meva salut mental necessito aturar-me”.

Kiko Hernández, espantat a 'Sálvame' - Telecinco
Kiko Hernández | Telecinco

Begoña Sierra va morir aquest dilluns 4 d’octubre. Era la fundadora del Bingo Las Vegas, situat a Madrid, i una empresària reconeguda i molt estimada: “Avui estem de dol perquè h marxat el nostre referent”, deia el comunicat oficial emès pel Bingo. “És un dia trist per a tots, el més trist de la història de la nostra família, hem perdut a la nostra fundadora, la nostra cap, la nostra amiga”, començava el text.

El propi Bingo la definia en el comunicat com una dona “valenta”, “lluitadora”, “generosa” i “irrepetible” i destaca que va ser “pionera en el sector de l’oci”. “Ens va ensenyar que el camí de la mà de la seva gran família del meravellós Bingo Las Vegas era més important que la vida”, afirmava el text.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa