El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández: “He rebut amenaces d’un assetjador que venia a casa meva amb un ganivet a la mà”
  • CA

En el programa d’aquest dimecres, els col·laboradors de Sálvame han comentat l’entrevista de Carmen Borrego en la qual confessa que està rebent missatges anònims i amenaces. Un tema que ha donat peu a Kiko Hernández per sincerar-se sobre un dels pitjors moments que ha viscut, precisament una època en la qual ell també era amenaçat amb freqüència.

El tertulià revelava que començar a treballar a televisió el va col·locar en el centre de la diana: “Carmen no és l’única persona que treballa en aquest mitjà que ha patit un moment dolent com aquest… Jo mateix em vaig veure enmig d’una situació de la qual no sabia com podria sortir”.

“Vaig rebre nombroses amenaces des que vaig començar a sortir per televisió. Un dels moments més durs, però, va coincidir amb la presentació del llibre de Belén Esteban. Jo tenia un assetjador… Vaig haver de veure com podria acudir a la presentació del llibre, tot assegurant que era el seu xicot. Era un boig que un dia va aparèixer amb un ganivet. He hagut d’imposar-li una ordre d’allunyament, perquè va venir a casa i a la meva feina”, explica.

Kiko Hernández rememora un incident molt desagradable / Telecinco

Molt emocionat, deixa clar que no el coneixia de res abans d’allò: “Amb això només vull enviar un missatge d’ànims a Carmen, perquè la situació pot ser greu… Jo m’he arribat a canviar de color els cabells per passar desapercebut. Ara me n’he posat un horrible que s’està tornant verd però no passa res, no és tan greu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa