El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de María Teresa Campos denuncia haver rebut amenaces: “La por em paralitza”
  • CA

Carmen Borrego ha tornat a la primera línia mediàtica de la mà de la seva mare, María Teresa Campos, que és en boca de tots en haver coincidit dues entrevistes molt polèmiques. La col·laboradora de televisió ha defensat la mare i ha reconegut que ella tampoc no està passant un bon moment. Ho ha fet en unes declaracions explosives que Lecturas col·loca en portada: “He rebut anònims i amenaces de mort“.

Aquests últims mesos han estat molt durs per a Carmen Borrego, especialment des que digués en una controvertida entrevista que creia que Rocío Carrasco mai no perdonaria la seva filla: “He hagut de fer teràpia amb un psicòleg perquè em feia por sortir al carrer. No podia sortir del llit i tenia por a anar a treballar”.

Carmen Borrego, a la portada de la revista Lecturas

Vaig tocar fons amb la meva última entrevista. Vaig haver de deixar de veure Sálvame perquè em feia pànic pensar què podrien dir. He hagut d’anar a la Guàrdia Civil per anònims que m’han deixat a la bústia en persona, sense segell ni res… Una persona va arribar a esperar-me a la porta de casa meva per insultar-me i aquesta por em paralitza”, revela en exclusiva.

Un mal tràngol que l’ha afectat molt: “No vull callar més, però he perdut l’autoestima davant d’una càmera. M’he sentit com una m… He tingut la sensació que tot el que faig està malament i això et va afectant psicològicament”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa