El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández aclareix les informacions sobre un suposat embargament
  • CA

Kiko Hernández és un dels tertulians més polèmics de ‘Sálvame’. I tot i que el programa de Telecinco respecta escrupolosament la seva intimitat i la seva vida privada, no ho fan així tots els mitjans de comunicació. Ha estat el digital ‘PR Noticias‘ qui ha assegurat que el Jutjat de 1a instància número 4 de Madrid ha disposat l’embargament dels béns de Kiko Hernández per un valor superior a 22.300 euros, després d’un escrit presentat pel grup prnoticias.com.

Segons el digital, s’hauria decretat l’embargament dels béns del col·laborat de ‘Sálvame’ fins a cobrir la suma de 17.208,32 euros derivats d’interessos ordinaris i moratoris vençuts, als quals cal sumar altres 5.162,50 euros pressupostats per a interessos i costes. Per a avalar el pagament del deute, la Justícia hauria determinat que s’embarguin, en concepte de propietat de Kiko Hernández, diferents pagaments pendents de cobrament.

Per a això, les diferents empreses amb les quals col·labora, haurien rebut una ordre judicial per a garantir els pagaments pendents. En total, cinc empreses amb les quals Kiko Hernández manté una relació laboral: La fábrica de la tele, Club internacional del Libro, Publiespaña, Megamedia i Hearts.

Però el tertulià s’ha afanyat a desmentir aquesta informació amb una piulada al seu compte de Twitter: “Una vegada més….que pesats i quin avorriment… Quan un ximple agafa un corriol, s’acaba el corriol i segueix el ximple…”, ha escrit. I ha afegit, amb emoticones somrients: “Estic desitjant cobrar les meves properes nòmines”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa