El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Juan Peña relata l’infern d’estar ingressat amb pneumònia i coronavirus
  • CA

Juan Peña ha rebut l’alta hospitalària després de dues setmanes amb una pneumònia que empitjorava per culpa del seu contagi de coronavirus. El cantant, famós per actuar davant d’empresaris i actors de tot el món, ha parlat amb els micròfons d’Europa Press a les portes de l’hospital. Reconeix que ha patit per la seva vida i que ha passat molta por: “Ha estat un infern, dues setmanes molt dolentes. No m’imaginava que això podria ser tan dolent… No podia respirar i ni tan sols podia aixecar-me per anar al lavabo. M’he aprimat 10 kg i ho he passat molt i molt malament”.

Una de les seves principals pors tenia com a protagonista el seu fill, a qui va contagiar. Afortunadament, el petit va passar la malaltia completament asimptomàtic. Juan Peña segueix amb pneumònia, encara que ja es troba fora de perill i la té pràcticament superada. Un ensurt enorme que ha volgut compartir amb els fans per conscienciar de la importància de la vacuna: “A mi això m’ha enxampat amb la primera dosi. No sé què hauria passat si no n’hagués tingut cap”.

Molt content de poder tornar a casa, Juan Peña ha agraït tota l’estima i suport que ha rebut aquests dies: “Quan m’han dit que em donarien l’alta he sentit la satisfacció més gran que podia sentir. Gràcies pels vostres missatges i oracions, no podia imaginar tanta cosa bona per part de persones que no em coneixen però que igualment m’han enviat la seva bona energia i optimisme”.

Uns dies de molta por, antibiòtics i aïllament que, afortunadament, han tingut un final feliç. Ara haurà de seguir descansant a casa, cuidat per la seva dona i la resta de la família. A més a més, ha deixat clar que tornarà als escenaris tan aviat com pugui i que, mentrestant, farà l’impossible per seguir demanant a la gent que es vacuni i que pensi en tota la gent que pot seguir contagiant-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa