El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cantant Juan Peña preocupa amb una foto des de l’hospital
  • CA

Juan Peña ha actuat a algunes de les festes més exclusives. Amic de famosos de tot el món, és conegut com “en cantant de les estrelles”. La seva feina consisteix en actuar en festes privades d’estrelles del món de l’espectacle i també d’empresaris. Ara bé, avui és notícia per un tema que res no té a veure amb la seva professió, sinó amb la seva salut. Peña ha preocupat molt als seus seguidors en publicar una foto des de l’hospital i en revelar que s’ha contagiat de coronavirus: “Comparteixo aquesta, que no és la meva millor fotografia, per conscienciar que, si us plau, tots ens vacunem d’una p… vegada. El que estic vivint és un infern per culpa de la maleïda bestiola anomenada Covid-19″. La vacuna encara no havia fet efecte en el seu cos quan es va contagiar: “El que he sentit ha estat el més similar a un tractor gegant que et passa per sobre del teu cos i els teus pulmons diverses vegades tot intentant esclafar-te”.

El cantant només tenia una de les dosis posades quan va haver d’ingressar a l’hospital: “He estat molt caut, però quan menys t’ho esperes i on menys t’ho esperes et contagies i comences a viure el pitjor dels teus malsons“. Juan Peña està ingressat des de fa uns quants dies, però no ha perdut l’esperança: “Fa molts dies que estic en aquesta situació i no volia espantar-vos. Estic molt millor, però sé que explicar la meva experiència és la millor manera per tots aquells que encara no estigueu vacunats. A mi m’ha fastiguejat els meus pulmons… Si us plau, vacuneu-vos”.

I és que encara que els indicadors estiguin baixant, el cantant assegura que les plantes dels hospitals segueixen plenes: “Això s’ha de viure per sentir la maleïda experiència que suposa, la que no desitjo ni al pitjor enemic que existeixi”. Un malson que espera que acabi aviat, alhora que confia que pugui ajudar a algun indecís per acabar vacunant-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa