El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “María Teresa Campos? La imatge de la tristesa”
  • CA

Jorge Javier Vázquez mai no oculta el que pensa. El presentador català és un dels més sincers de la graella actual, el que no sempre és ben rebut pels seus companys de professió. L’última que ha patit les conseqüències ha estat María Teresa Campos, a qui fa protagonista de la seva última columna a Lecturas. En ella, el de Badalona recorda una anècdota amb ella que Jorge Javier: “María Teresa em semblava la imatge de la tristesa”no la deixa en bon lloc: “Fa alguns anys, vaig entrevistar a María Teresa a Mediaset. Quan vam acabar l’entrevista, vaig abandonar els estudis i la vaig veure muntada en un cotxe al seient del copilot. Em va cridar l’atenció veure-la dinant en el cotxe. Em vaig dir: “Quina barbaritat! De què li serveix tenir tanta feina si després ha d’alimentar-se en els projectes?”. Aquella estampa em va semblar la imatge de la tristesa“.

Jorge Javier i María Teresa Campos coincideixen en un plató - Telecinco
Jorge Javier i María Teresa Campos, en una de les últimes entrevistes junts a televisió / Telecinco

Ara, però, s’ha adonat que aquest és el preu a pagar a canvi de tenir l’agenda plena de compromisos professionals: “Aquesta setmana he actuat a Saragossa, Oviedo, Albaete, Talavera de la Reina, Pozoblanco i Onda. He desenvolupat tant les meves habilitats a l’hora de menjar al cotxe que puc prendre gaspatxo sense que caigui cap gota. I sóc infeliç? Jo diria que no”. El català veu que anar atabalat té la seva part divertida: “T’adones de la vàlua del temps quan en tens poc perquè així el gaudeixes de debò i aprens a fer-lo servir fent coses que et produeixen plaer, deixes de perdre el temps amb gent que no t’interessa”.

Un canvi de vida que l’ha fet adonar-se que María Teresa no era tan infeliç com ell es pensava. De fet, és bastant probable que ella sigui molt més infeliç ara que no té programa ni feina. Un canvi de vida cap a pitjor que l’està passant factura, segons el que expliquen les seves filles a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa