El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez carrega contra Hisenda: “No hi ha organisme més injust”
  • CA

Jorge Javier Vázquez sempre s’ha caracteritzar per no callar-se res i donar la seva opinió sobre qualsevol tema d’actualitat, ja sigui social o polític. I ara ha estat molt contundent carregant contra Hisenda. Ho ha fet des del programa de Telecinco ‘Sálvame’, que presenta. “Davant d’Hisenda no tots som iguals”, ha començat queixant-se el Jorge Javier, que ha afegit: “No hi ha organisme més injust que Hisenda”. “No existeix”, ha insistit.

Depens d’algú que et pot destruir la vida. El pitjor que et pot passar a la vida és que aparegui Hisenda, perquè si volen destruir-te la vida ho fan d’un sol cop. No hi ha organisme més injust”, s’ha queixat visiblement enfadat el presentador badaloní. “Crec que la gran reforma que s’ha de fer en aquest país és la d’Hisenda, d’una vegada per totes”, ha defensat.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Seguidament, el presentador català ha parlat d’ell: “Jo tinc possibilitats, estic ben posicionat, però em poden destrossar. I imagina’t a la gent que no tingui recursos! La destrossen en un segon, i coneixem casos”. Jorge Javier ha parlat d’aquest tema mentre es parlava de Joan Carles de Borbó, i s’ha mostrat molt emprenyat: “Si ens haguessin avisat no s’haguessin produït els grans cataclismes que s’han produït en aquest país i la gent que està absolutament a la ruïna i que no aixecarà cap mai. A qui s’avisa i a qui no? Al rei se li avisa?”

En aquesta línia, el presentador ha afegit: “Ens haurien de preguntar a tots si tenim bona voluntat o no, i no donar per suposat que no la tenim”. I encara ha obert un meló més, per concloure: “I hauríem de parlar també de les bonificacions que s’emporten els inspectors per obrir expedients, o tancar-los, etc. Arriben les festes i els paguem els contribuents els regals de Nadal i les escoles als Estats Units dels seus fills”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa