El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, increpat al carrer: “Còmplice de genocidi i maltractador”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha començat les vacances de Nadal entre moltes crítiques. El presentador català va anar a esmorzar a prop del Congrés i, en sortir, va topar-se amb un grup de negacionistes del coronavirus que van increpar-lo una bona estona: “Em van culpar de ser còmplice d’un genocidi. No està malament, eh? Vaig sortejar la situació dignament, la veritat. A la nit la cosa va acabar de manera regular. Soroll i molta idiotesa, representada en aquesta ocasió per un senador canari del PP que va concloure que jo acabaria donant una pallissa a una senyora per haver dit públicament a Alba Carrillo que jo no amenaço, que jo executo. Un senador del PP ha escrit això. Quina meravella de comprensió lectora”.

En una columna de Lecturas, Jorge Javier Vázquez fa una recopilació de crítiques que ha rebut aquests últims dies: “Massiel em va fer un regalet un parell de setmanes abans quan va dir que jo havia estat un gran maltractador i que la gent no m’ho deia per por. La confiança, que fa fàstic. La setmana anterior vaig barallar-me amb Paloma García-Pelayo, que de totes és amb l’única amb qui em ve de gust desfer nusos. He tingut una ratxa televisiva moguda. I el que més ràbia em fa és que he estat trist en la meva vida personal en aquest trimestre. Dels tristos hem de fugir com de la peste, així que he decidit que s’ha acabat després de recomptar les calamitats que he patit. Ara tocar viure”.

El presentador català desconnecta ara lluny de la televisió, uns dies en els que vol recuperar energia per enfrontar una nova temporada televisiva en la que tindran la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco, el documental de Julián Muñoz i l’estrena d’un nou reality en el que confien que pugui l’audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa