Jorge Javier sentencia les Campos: “Viuen en una mania persecutòria permanent”

La relació de Jorge Javier Vázquez i les Campos travessa el seu pitjor moment. Després del fort enfrontament de dissabte passat, el presentador català li ha declarat la guerra i no sembla disposat a perdonar-la. Ha deixat clar que no vol parlar amb elles i que, de fet, si les veiés pels passadissos, no les saludaria.

Tot el que ha passat aquests últims dies l’ha fet reflexionar: “Ens estem enfrontant a unes persones amb unes coordenades mentals molt diferents de les nostres, totalment diverses. Viuen en una realitat distorsionada. De fet, María Teresa viu instal·lada en una mania persecutòria permanent. Té enemics imaginaris“.

Ha rememorat, de fet, un parell d’anècdotes antigues a la que ara dona més importància: “Recordo un dia que la direcció del programa va disfressar Lydia Lozano de Kiko Matamoros. Tots ens disfressàvem i era una cosa normal sense doble sentit, però María Teresa em va dir que estava convençuda que el programa havia transformat Lydia en Kiko per riure’s dels efectes provocats per la quimioteràpia de Terelu. Davant d’això, què hem de fer?”. 

Jorge Javier Vázquez, preocupat   Telecinco

Jorge Javier Vázquez, preocupat / Telecinco

“Un altre dia, em va acusar de saber que farien fora la seva filla del Deluxe per col·locar la meva amiga María Patiño. Es va arribar a imaginar que jo havia mogut fils quan en realitat m’acabava d’assabentar d’allò feia poquíssim. Han estat anys i anys de mania persecutòria“, afegia.

Segons el presentador, tot el problema deriva de les persones que han envoltat María Teresa aquests últims anys: “Les persones del seu voltant mai no li han dit la veritat, han motivat que visqui en una realitat paral·lela“. Una relació d’amistat completament trencada que de ben segur que aquest cap de setmana té resposta per part de les Campos. 

Nou comentari