El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles i Sofia, hostils des de fa anys: “No la suporto”
  • CA

Fonts properes a Joan Carles han deixat clar públicament que Corinna ha estat un dels grans amors de la seva vida. De fet, arriben a afirmar amb total seguretat que “li va canviar la vida”. Pilar Eyre en parlava a la seva última columna de Lecturas, en la qual assegurava que l’emèrit va adonar-se que estava enamorat d’ella només dos dies després de conèixer-la: “Només pensava en ella, en com poder passar més temps junts i oficialitzar el seu estatus”.

Recordem que diversos cronistes expliquen que Joan Carles va intentar divorciar-se oficialment de la reina Sofia per poder mantenir una relació amb Corinna obertament. Els assessors de la Casa Reial, els membres del Govern i també els seus fills van treure-li la idea del cap, però això no va impedir que deixessin de veure’s.

“Quan Joan Carles va conèixer Corinna, ell estava deprimit. Les seves relacions amoroses eren rutinàries, no tenia salut ni il·lusions. La seva relació amb Sofia va arribar a ser tan dolenta que li va demanar al ministre d’Exteriors que no li programés viatges ni activitats amb ella: “No puc suportar-la“. Passava molt de temps en un petit apartament en la Clínica Planas de Barcelona, en la qual se sotmetia a tractaments antiaging i el personal mèdic va arribar a ser el seu únic cercle de confiança”, relata la periodista.

El rei Joan Carles i la reina Sofia, en el cotxe / Europa Press
El rei Joan Carles i la reina Sofia, en el cotxe / Europa Press

Pilar Eyre té clar que Joan Carles es va enamorar de Corinna “amb totes les seves forces”. No només perquè l’atreia físicament, que també, sinó pel seu caràcter: “La seva bellesa és la pròpia del tipus de dona que li agrada, elegant, alta i rossa. I després es va captivar de la seva personalitat, perquè és una dona diferent de la resta de les seves amants. Una ment d’home en un cos de dona, com ella mateixa confessava”.

Una aventura molt passional que omplia l’emèrit, que mai no va ocultar el seu enamorament cap a ella. Qui li havia de dir que anys després ella testificaria en la seva contra i trauria a la llum secrets de la seva relació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa