El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Apareix una altra filla il·legítima de Joan Carles de Borbó

La llista d’amants de Joan Carles de Borbó és interminable… o, almenys, d’això aniria presumint ell. L’emèrit hauria estat tot un conquistador, pel que diuen, i Pilar Eyre en dona fe en una columna de Lecturas que centra en una de les seves amants més escandaloses. Joan Carles només tenia 18 anys quan va conèixer a la comtessa Olghina de Robilant, coneguda en aquella època pels seus excessos. ell tenia parella, però això no va impedir que ballés sensualment amb ella durant tota la festa: “Maria és a Suïssa ara i tu m’agrades molt”, li hauria dit.

La cronista catalana assegura que van fer-se carícies i petons durant tot el sopar, fins al punt que ell li hauria demanat que no es tornés a pintar els llavis perquè seguiria fent-li petons: “Joan Carles li hauria tret de les mans el pintallavis i hauria escrit amb ell en un tovalló que l’estimava”. Poc després, la parella mantenia una trobada sexual a la part de darrere del cotxe de l’emèrit: “Em va fer un petó amb els seus llavis ardents, secs i experimentats. Era molt savi en el sexe, encara que només tenia 18 anys. Es comportava com un home i no com un nen”.

Aquella hauria estat la primera relació sexual de moltes, ja que Pilar Eyre assegura que la seva relació va durar quatre anys i que era bastant formal encara que ell tenia altres xicotes mentrestant: “Ella l’acompanyava a les bodes familiars i, en una ocasió, va haver de barallar-se a cops de puny amb el seu pare perquè volia que trenquessin”. Era una relació molt intensa que hauria acabat quan Joan Carles va comprometre’s amb Sofia de Grècia: “L’última vegada que van anar al llit va ser pocs dies. abans de la boda amb Sofia, quan Joan li va ensenyar l’anell de compromís. Olginha li va dir llavors que en aquell any que no s’havien vist, ella havia tingut una filla: “Ell va mostrar-se molt fred i li va dir que no intentés endossar-se-la”.

Joan Carles de Borbó
Joan Carles de Borbó tindria una altra filla secreta / Europa Press

Haurien intercanviat 47 cartes amoroses que, més endavant, ella hauria fet servir per fer-li xantatge: “Va aconseguir que li paguessin 8 milions de pessetes, però això no va impedir que en vengués algunes a una revista italiana en les que es deia que Joan Carles era el veritable pare de la seva filla. Deia que no l’havia volgut denunciar per no comprometre el seu futur”. En les seves memòries, dos anys després, va negar que això fos cert i va dir que la nena era filla d’un italià morè”. Sigui com sigui, el que queda a l’aire és si aquesta nena s’ha d’afegir en la llista de filles il·legítimes de l’emèrit.

Pilar Eyre es pregunta quin va ser el motiu d’aquest canvi de versió. El més probable és que li donessin diners si ho desmentia públicament, el que no seria d’estranyar tenint en compte la dinerada que hauria guanyat Bárbara Rey a canvi del seu silenci. Unes amants que haurien comportat una pèrdua important de diners a la Casa Reial.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a desembre 01, 2021 | 22:02
    JordiP desembre 01, 2021 | 22:02
    "Érase un hombre a una titola pegado ... "

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa