El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco fa fora Carlos Sobera del seu ‘reality’ estrella
  • CA

Telecinco engega una nova edició de La isla de las tentaciones aquest dijous. Serà la tercera entrega del que s’ha convertit en el seu reality estrella, amb noves parelles i canvis en el format.

El que també canviaran són els dies d’emissió. Fins ara havien acostumat els teleespectadors a tres o quatre gales diàries, un ritme frenètic que baixaran aquesta temporada. Bluper informa, de fet, que han optat per centrar tots els continguts en només dues gales.

La novetat més destacada, però, és que hi ha canvi en els presentadors. Sandra Barneda seguirà al capdavant de l’entrega, però no només això, sinó que també es queda amb el lloc que ocupava Carlos Sobera. Ell era l’encarregat de presentar els debats de divendres des de Cuatro, una feina important de la qual ara s’acomiada.

Carlos Sobera, al capdavant d’un dels debats de ‘La isla de las tentaciones’ / Cuatro

La cadena ha decidit mantenir la catalana al capdavant de les dues emissions, de la gala resum i també del debat: “Hem decidit que fos Sandra perquè en tractar-se de dues nits, creiem que és un programa que necessita que el presentador no només sigui presentador, sinó que ho visqui tot amb intensitat i estigui ficat en el programa. A part que estem enormement contents amb el resultat de Sandra”, ha informat el director de continguts de Mediaset en una crítica encoberta cap a Sobera.

Aquest cop, els debats es traslladen a la nit de dilluns per fer competència a la sèrie revelació d’Antena 3, Mujer. I, com era d’esperar, sense Carlos Sobera també es queden sense la transversalitat de l’emissió entre Telecinco i Cuatro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa