El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘La isla de las tentaciones 3’, marcada per una novetat molt cruel
  • CA

Telecinco acaba l’any amb un anunci molt esperat, el retorn de La isla de las tentaciones. El reality estrella de la cadena emetrà la seva tercera edició a principis del 2021, una emissió que esperen que aconsegueixi una audiència tan estratosfèrica com les anteriors.

El primer avenç deixa clar que incorporaran novetats que farà la convivència encara més complicada: “Cinc noves parelles s’embarcaran en la prova d’amor més gran fins ara. Més gelosia, més pors, més temptacions, més desconfiança”.

El canvi més destacat és La luz de la tentación, un gir que pot tenir molta repercussió. A partir d’ara, cada membre de la parella marcarà el límit que no vol que l’altre creui. Si aquest acaba passant aquesta línia vermella durant el concurs, sonarà una sirena i s’encendrà una llum perquè se sàpiga. El problema? Que els participants tindran l’avís que ha passat alguna cosa greu a l’altra vila, però no sabran qui ha estat el responsable ni què ha fet.

La cadena ha presentat ja les cinc parelles participants. Diego i Lola són els més coneguts gràcies al seu pas per Mujeres y Hombres y Viceversa. Fa tres anys que surten, però la relació no passa pel millor moment perquè ella el va enxampar fent-se petons amb dues noies. Hugo, exconcursant de GH 15 participarà amb Lara, amb qui ha patit cinc ruptures en els últims dos anys. Aquesta serà la prova de foc per a la seva relació. Raúl i Claudia, per la seva banda, s’enfronten a una experiència que arriba quan encara tenen dubtes sobre la seva relació. Finalment presenten Manuel i Lucía, que viuen una segona oportunitat un any després d’una infidelitat del noi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa