El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó: “La meva mare, Isabel Preysler, és addicta a la xocolata”
  • CA

Isabel Preysler i Tamara Falcó no passen mai de moda. Ara, la marquesa de Griñón acaba de publicar el seu llibre de receptes, ‘Les receptes de casa de la meva mare’, que conté els secrets de la cuina de la família Preysler. En la presentació del llibre, tal i com publica la revista ‘Diez Minutos’, Tamara va aprofitar per parlar de la seva mare i va assegurar que Isabel Preysler és “addicta a la xocolata” i que “sempre en porta a la bossa”.

Per a celebrar el seu títol de xef, ja que tot just ha acabat els seus estudis a l’escola de cuina ‘Le Cordon Bleu’ de Madrid, mare i filla van marxar de viatge a les Maldives i Tamara explicava l’anècdota d’Isabel Preysler amb el seu dolç preferit: “Portava cinc tauletes de xocolata a la bossa. Bé, no, en portava sis per a 5 dies”. Aquest viatge els ha servit a totes dues per a descansar i desconnectar del mal moment familiar que els va tocar viure després de la pèrdua de l’àvia de Tamara.

Isabel Preysler Europa Press

I què els agrada als altres membres de la família? “A Julio Iglesias no li agrada el tomàquet, la pasta se la menja només amb formatge, mentre que Enrique Iglesias, que adora el pernil, últimament quan ve a Espanya acostuma a prendre lasanya”. Tot i que en el que coincideixen tots és en els filets empanats. “Els meus germans es barallaven sempre per l’últim”, ha recordat la marquesa.

Tamara està pletòrica amb els seus nous projectes professionals, però també és gràcies a la seva parella, Íñigo Onieva. “Íñigo ha arribat en un moment bo per a mi, tot i que encara ens estem coneixent. Cal gaudir del festeig, que és una etapa preciosa”, defensava sense recels davant de tothom. Això sí, aclaria entre riures: “Aquí hem vingut a parlar del meu llibre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa