El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja torna a televisió de la mà de Risto Mejide en un programa nou
  • CA

Bones notícies per a Isabel Pantoja. Enmig d’un autèntic malson amb mil fronts oberts i la seva imatge pública més malmesa que mai, la cantant ha rebut una oferta de Telecinco que no ha pogut rebutjar. La cadena ha preparat Top Star, un nou talent show presentat per Jesús Vázquez en el qual cantants de totes les edats competiran per ser el millor valorat. Aquest dijous han anunciat els membres del jurat: Risto Mejide, l’actriu d’Élite Danna Paola i Isabel Pantoja.

Des que la cantant participés a Idol Kids que no havia tornat a aparèixer a televisió. Cal recordar que va signar un contracte milionari amb Telecinco quan va signar per anar a Supervivientes. Es va comprometre a estar lligada amb ells durant diversos anys, en els quals hauria de participar en formats molt diferents. L’últim serà aquest concurs musical, en el qual la tornarem a veure com a membre d’un jurat.

Isabel Pantoja, Danna Paola i Risto Mejide formen el jurat de Top Star / Telecinco

Aquest nou projecte professional arriba enmig d’una tempesta amb el seu fill Kiko. Fa mesos que no es parlen, des que ell descobrís que Isabel l’havia estafat part de l’herència del seu pare. Des de llavors l’opinió pública s’ha posicionat en contra de la Pantoja, que està aïllada en la casa familiar.

Ara haurà de sortir per força, tenint en compte que haurà d’acudir a les gravacions del programa. Telecinco acaba d’obrir el càsting, per la qual cosa encara hauran de passar unes setmanes fins a les primeres emissions. El que està clar és que Isabel deu estar molt contenta de tornar a tenir feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa