Isabel Pantoja, completament superada: “Ha perdut molt de pes, no menja i tampoc no dorm”

La família de la cantant està realment preocupada per ella, que travessa una situació desesperada

Se li acumulen els problemes a Isabel Pantoja. La cantant travessa un moment personal molt complicat, enfrontada amb el fill gran des que aquest va descobrir que l’havia estafat part de l’herència del pare. No es parla amb el fill, la seva imatge pública s’ha deteriorat molt i tampoc no té feina per culpa de la pandèmia.

Doncs bé, ara li arriba una nova notícia: Pepi Valladares, qui fos la seva mà dreta durant molt de temps, ha decidit publicar una biografia incendiària sobre ella. Així ho ha anunciat a Sálvame: “Explicaré totes les vivències que hem passat juntes. Només diré que és la biografia que Isabel Pantoja mai no voldria que sortís a la llum”.

Aquesta situació, amb mil fronts oberts i cada vegada més dificultats, l’estaria afectant directament. Informalia s’ha posat en contacte amb gent del seu entorn, que reconeixen que estan preocupats per ella: “Està cansada, farta i gairebé sense forces. L’atac del seu fill li ha trencat el cor i l’ha sumit en una tristesa profunda. No pot més, està desesperada”.

Isabel Pantoja | Europa Press
Isabel Pantoja / Europa Press

Asseguren que l’artista ha entrat en una espiral d’estrès: “Gairebé no menja ni dorm. Ha perdut molt de pes, fins al punt que el seu germà assegura que està preocupat perquè està molt prima i això l’afecta a altres aspectes de la seva salut”. Una situació desesperada que, de moment, no sembla tenir un final agradable a prop.

Nou comentari