El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja preocupa en la seva reaparició: “No està bé”
  • CA

Isabel Pantoja ha reaparegut públicament després de moltes setmanes en silenci. La mort de la seva mare va canviar radicalment la seva rutina, basada fins llavors en estar pendent d’ella. El seu fill Kiko va acudir al funeral i, amb allò, semblava que s’acabava la mala relació entre ells després d’un any sense parlar-se. La reconciliació serà lenta, per això, tal com demostra que no hagin tornat a veure’s des de llavors. Hi ha moltes coses a perdonar encara i el DJ va deixar clar que és conscient que serà un procés llarg. Enmig d’aquesta situació, fonts properes a la cantant es mostren preocupats per ella. Asseguren que Isabel s’ha aïllat encara més i que està “molt deprimida”. És precisament per això que el programa de Telecinco Viva la vida s’ha volgut posar en contacte amb ella per preguntar-li directament com es troba. Sorprenentment, Isabel Pantoja ha agafat el telèfon i ha ofert les seves primeres declaracions en molt de temps: “Ara mateix estic més o menys bé, sí. Gràcies a Déu, de salut estic bé”.

D’aquesta manera nega les informacions més catastrofistes que deixaven caure que la cantant estaria travessant problemes de salut. La seva amiga Raquel Bollo s’ha mostrat preocupada, però, en reconèixer que el seu to de veu no augura bones notícies: “Segons la veu que li escolto, no la veig bé. Interpreto la seva resposta com que s’està adonant que no parla amb algú del seu entorn, per la qual cosa opta per no donar explicacions i mostrar-se cauta. També us dic que conec la seva manera de parlar i la veig molt apagada, no té veu d’estar bé encara que digui que ho està. No està bé i ha d’anar a poc a poc, perquè per a ella és molt dura aquesta situació i encara ha d’acabar de passar el dol. Aquesta que parla no és ella mateixa, és educada però segueix sense tenir la força que té sempre. L’he notat apagada, correcta però apagada”.

Primeres declaracions d’Isabel Pantoja després de la mort de la mare / Telecinco

El que queda clar és que Isabel Pantoja intenta tranquil·litzar els familiars, amics i seguidors que no fan més que manifestar la seva preocupació per ella. El seu fill Kiko no s’ha pronunciat sobre aquesta reaparició de la mare, però és probable que ho faci tenint en compte que des d’un temps ençà està analitzant en detall tot el que diu la mare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa