El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El document que demostra que Isabel Pantoja no va enganyar Kiko Rivera amb l’herència de Paquirri
  • CA

Molt s’ha parlat en el darrer anys i mig sobre l’herència que el torero Paquirri va deixar als seus fills, i a la seva vídua, Anabel Pantoja. Fins ara, Kiko Rivera havia sostingut que la seva mare el va enganyar, i no va fer les coses bé, de manera que a ell li havien arribat menys diners dels que realment hauria d’haver rebut segons la voluntat del seu pare. Després de mesos criticant a la cantant en els platós de televisió i a les xarxes socials, i després del seu retrobament a Cantora, el DJ hauria decidit perdonar per complet a la seva mare.

Tal com ell mateix ha confessat en una entrevista a la revista ‘Lecturas’, Kiko hauria pres la determinació de perdonar-li a la seva mare els cinc milions d’euros que li deuria: “No necessito ni cinc milions ni dos, és la meva mare i té problemes econòmics, què puc fer? No vull que es vagi darrere de la meva àvia”.

Isabel Pantoja | Telecinco
Isabel Pantoja | Telecinco

No obstant això, ‘Sálvame’ ha tingut accés a un document que demostraria que Kiko no és tan altruista i generós com vol fer creure i és que, segons el paper, Isabel Pantoja hauria tingut dret a gestionar lliurement l’herència del seu fill: “Segons aquest document Kiko no ha perdonat res a la seva mare res, ella podia fer el que volgués de manera legal”.

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ han assegurat que dies abans que morís Ana Martín, Agustín Pantoja mitjançant el seu advocat es va fer amb el document per a protegir la seva esquena i la de la seva germana. Segons aquesta informació, Kiko no hauria tingut més remei que renunciar al que ell creia era seu, molt lluny de l’actitud victimista que ha intentat mostrar en la seva recent entrevista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa