El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació de la família per Isabel Pantoja: “Ho ha passat fatal i no està bé”
  • CA

Isabel Pantoja ha acaparat un munt de titulars en filtrar-se que ha iniciat els tràmits per desheretar el seu fill Kiko. Aquest seria el cop definitiu de la cantant, que fa mesos que no es parla amb ell. Ambdós donen la relació per irrecuperable, però l’altra filla d’Isabel no creu que la mare sigui capaç de desheretar-lo. Així ho ha dit en unes declaracions a El Programa de Ana Rosa que ha aprofitat per defensar-la: “La meva mare ho ha passat fatal com és normal. No se li pot demanar que reacciona normal a una persona que no està bé per tot el que li ha passat. Se li ha de donar el seu temps. Jo no tinc cap notícia sobre això que el voldria desheretar…”.

“La meva mare sap que estic aquí i que el seu net està esperant-la. Sempre m’enorgulleix veure que el meu fill té una connexió molt forta amb ella. Està desitjant veure-la i segur que es veuran aviat”, ha reconegut.

Isa Pantoja defensa la mare en directe / Telecinco

S’ha criticat molt a la jove per no posicionar-se a favor de cap dels dos. Ara bé, sembla que prefereix donar suport a la mare que al cantant, el que es demostrava amb la seva absència en la festa d’aniversari de la dona de Kiko Rivera: “No vaig poder anar-hi, però hi hauria anat si hagués pogut. Ara diuen que Irene potser deixa la televisió, doncs que faci el que li sembli millor. L’opinió de la gent és només això i no l’hauria d’afectar tant com per prendre una decisió tan radical… Espero que si deixa la feina sigui perquè realment vol i no pel que diu la gent”.

Una família dividida i sense expectatives de reconciliar-se aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa