El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cop definitiu d’Isabel Pantoja: decideix desheretar el seu fill Kiko
  • CA

La guerra al clan Pantoja ha arribat al seu punt àlgid. Kiko Rivera assegurava fa un parell de dies que considera que seria millor morir sense tornar a abraçar la seva mare, unes declaracions que confirmen la ruptura definitiva de la seva relació. No es veuen des de fa mesos, concretament des que Kiko descobrís que la mare el va enganyar per quedar-se amb una part de l’herència del seu pare. Des de llavors tot han estat crítiques, menyspreus i denuncies als jutjats.

L’última a moure fitxa ha estat la cantant, que estaria farta de seguir callada mentre el fill l’ataca i l’ataca. El cop definitiu cap a ell? Començar els tràmits per desheretar-lo.

Així ho asseguren a Socialité, que haurien sabut que Isabel Pantoja deixarà tota l’herència a les seves netes directament, eliminant el fill dels hereus. Però això no és tot: “En cas que passés alguna cosa a Isabel abans que les nenes siguin majors d’edat, seria el seu germà, Agustín Pantoja, qui administrés els diners de les nenes”. Que esculli Agustín, a qui Kiko culpa de tots els problemes amb la mare, és una nova mostra de la ràbia que es professen mare i fill.

Poc després que aquesta informació sortís a la llum, vèiem la cantant fent de jurat a Top Star. Són programes gravats, sí, però igualment sorprenia veure-la molt emocionada en directe. De fet, la cantant no podia evitar posar-se a plorar després de l’actuació d’una de les concursants i se sincerava sobre el mal moment que travessa: “T’ha sortit un amor i una pau… Me l’has transmès quan més la necessito. M’has arribat a l’ànima i al cor. Sóc feliç gràcies a això que m’has fet sentir”.

Kiko Rivera encara no s’ha pronunciat sobre l’últim atac de la mare, però de ben segur que no el sorprèn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa