El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La situació d’Isabel Pantoja, “delicada”: la veuen “dèbil i enfonsada”
  • CA

Preocupa l’estat anímic d’Isabel Pantoja. El 2021 només li ha comportat desgràcies, el que fa que continuï molt deprimida. La mort de la mare va suposar l’últim gran cop per a la cantant, que travessa greus problemes econòmics mentre pateix per la mala relació amb el fill i les filtracions que ha promès fer el seu ex, l’exalcalde de Marbella Julián Muñoz. Les últimes informacions sobre ella no són molt positives, tal com assegura la revista Semana.

Han pogut parlar amb l’entorn més proper d’Isabel, els que reconeixen que no la veuen bé: “Ha decidit tancar-se a la finca familiar. El seu estat anímic és tan baix que ens té molt preocupats. No agafa el telèfon i no vol rebre visites. Ni tan sols ha permès que la filla la visiti durant aquests dies de festa. El seu estat de salut és molt delicat. Es troba molt dèbil físicament i mentalment… No es troba bé i creiem que la seva situació és delicada“.

Una font propera a l’artista que assenyala el seu fill gran com a gran responsable de la seva situació: “Kiko l’ha enfonsat a la misèria. Isabel Pantoja té molt a sobre i la mort de la mare ha estat un pal molt dur. Sabia que acabaria passant des de feia temps, però no s’esperava això del fill i el tema l’ha enfonsat. És un tema del que no es recuperarà mai. El seu fill no s’imagina el mal que li ha causat. Creiem que és irreparable la seva situació, encara que el fill intenti arreglar els seus errors”.

Isabel Pantoja, molt emocionada a Telecinco
Isabel Pantoja, molt emocionada a Telecinco

Julián Muñoz revelarà alguns dels detalls més íntims de la relació amb Isabel Pantoja en una docusèrie que està preparant Telecinco, la que podria acabar d’enfonsar-la. De moment els amics intenten apropar-se mínimament a ella, encara que la cantant deixi clar que vol estar sola i no saber res de ningú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa