Jorge Javier Vázquez, sobre Isabel Díaz Ayuso: “És la dona que lluitarà perquè torni l’Espanya més vintage”

"És una addicta als realities de Telecinco", assegura el presentador badaloní

Jorge Javier Vázquez ho ha tornat a fer i no ha pogut evitar parlar de política en el seu blog de la revista ‘Lecturas’. En aquest cas, però, parla d’Isabel Díaz Ayuso: “Ha marxat de gira als Estats Units. I l’única cosa que m’ha quedat clara d’aquesta visita és que és una addicta als realities de Telecinco. Isabel Díaz Ayuso segueix al peu de la lletra l’estratègia de tot bon guanyador d’aquesta mena de concursos: disparar contra tothom qui es bellugui adduint com a excusa que ningú la comprèn. I amb l’excusa del desemparament i la pena passa a ser víctima d’un sistema totalitari contra el qual lluita per opressor de les llibertats”.

“Ja que als EUA coneixen poc a Sánchez, Ayuso havia de treure’s de la màniga un enemic nou. Un enemic amb pedigrí que aconseguís alimentar els seus deliris i els dels seus seguidors, que estaven començant a estar farts d’escoltar tantes vegades la paraula ‘llibertat’ i ‘comunisme’”, opina el presentador. A més, creu que “Ayuso s’ha superat una vegada més”.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco

En aquesta línia, s’explica: “Ara ha carregat contra el Papa, però com serà que fins i tot els bisbes espanyols li han advertit que abans de parlar cal estar una mica al corrent de les coses. Però això és igual. Ayuso ha disparat contra el Papa i els seus votants estan encantats perquè al cap i a la fi aquest Papa argentí té una pinta de comunista increïble. Ayuso aterra a Espanya amb un nou os. La que li espera al pobre Papa per parlar de termes tan catòlics com el perdó o el penediment!”

Seguidament, Jorge Javier es confessa: “Tots aquests assumptes polítics que abans provocaven en mi estats pròxims a l’alienació, ara els visc amb certa indiferència”. I conclou: “Isabel Díaz Ayuso va aprofitar la seva gira per a fer-se una fotografia al costat de l’estàtua d’Isabel la Catòlica. Espanyols, no tingueu por. Gràcies a Déu hem trobat a la persona que estàvem buscant. A la persona que estàvem necessitant. A Isabel Díaz Ayuso, la dona que lluitarà amb totes les seves forces perquè torni l’Espanya més vintage”.

Comentaris

    Pepet 05/10/2021 3:48 pm
    Esta tiparraca fascista, és la reina de la supremacia Española sin limite. Asco de personaje.

Nou comentari