El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja respon a les crítiques de Kiko Rivera: “No està bé”
  • CA

Isa Pantoja està farta del seu germà Kiko Rivera. El fill DJ està molest amb tothom després de reconciliar-se amb la seva mare, Isabel Pantoja, i de les nombroses crítiques que ha rebut en les últimes setmanes, i ha descarregat el seu malestar novament contra la seva germana, la seva cosina Anabel i la premsa. Després d’assegurar que “si jo ara mateix decidís no tornar a obrir la meva boca aquest contingut moriria”, en referència a la premsa del cor, i de dir “no tornaré a parlar del tema”; ara alguns mitjans asseguren que algú molt proper al DJ parlarà i es rumoreja l’existència d’una “estafa”.

Isa Pantoja no sap qui pot ser qui durà a terme aquesta “traïció”: “Jo amb el meu germà no parlo des que Anabel es va casar”, ha dit en declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, i ha afegit: “Les coses que jo faig o que em molesten les comento en privat. Però com ell no ha fet això amb mi, jo no he de dir-li res”. La tertuliana considera que és Kiko qui ha de posar-se en contacte amb ella i afirmaque Anabel “ja sabia que [Kiko] anava a carregar contra ella, que tiraria les culpes”. La filla d’Isabel Pantoja ha comentat que creu que Anabel “ha intentat parlar directament amb Kiko però ell no li ha contestat”.

Kiko Rivera, Isabel Pantoja i Chabelita Telecinco

D’altra banda, Isa ha assegurat: “Jo sé que no està bé”. A més, ha comentat les reaccions sobtades del DJ a les xarxes socials: “Potser em preocuparia si fos la primera vegada però ell ja ho ha fet altres cops quan es posa així. S’atabala, ho esborra tot i llavors comença una nova etapa”. “No sé fins a quin punt es quedarà callat”, ha dit.

La filla d’Isabel Pantoja ha fet seguidament una dura crítica contra el seu germà: “Jo reconec les coses, jo no li tiro la culpa a ningú i assumeixo les conseqüències”, i ha afegit: “El meu discurs continua sent el mateix, no he canviat les meves versions”. “Em faig responsable i em defenso”, ha insistit amb contundència Isa. La tertuliana ha considerat que l’atac del seu germà cap a a ella “no venia al cas” i el veu “injust”.

Sobre la reconciliació de Kiko amb la seva mare, Isa ha opinat: “Sí que és veritat que es necessitaven”. I, ha assegurat que Kiko “ha fet diverses coses per a cridar l’atenció de la meva mare”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa