El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La decisió d’Iñaki Urdangarin que evidencia la crisi amb Cristina de Borbó
  • CA

Els rumors de divorci envolten Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin des que aquest fos empresonat el 2018. Molts deien que la Infanta preferiria separar-se a patir la vergonya de tenir el marit a presó. Ara bé, el temps els ha tret la raó. Segueixen junts, encara que l’últim moviment de l’exduc de Palma aviva aquests comentaris. Com és que ha decidit establir-se amb la mare i no amb la dona i els fills, ara que té el tercer grau?

Cal recordar que l’advocat va lluitar molt per aconseguir que el deixessin canviar de presó i traslladar-se a Vitòria, ciutat en la qual viu la seva mare. Dorm a la casa familiar i fa vida lluny de la seva dona, que segueix a Ginebra amb la filla petita. També és estrany que no hagi escollit Barcelona o Madrid com a noves residències, tenint en compte que té un fill a cada ciutat.

Pilar Eyre deixa caure a Lecturas que aquesta decisió podria significar que el divorci és més a prop: “La possibilitat de refer la seva llar de manera parcial és quelcom que la parella hauria d’estar anhelant des de feia, com a mínim, tres anys. Però en comptes de reunir-se amb els fills i la Infanta, que pot traslladar el seu lloc de feina perfectament a Espanya, ho fa a Vitòria amb la mare, una ciutat en la qual no havia viscut mai. Lluny de la seva dona i lluny dels seus fills!”.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina a Vitòria en un permís penitenciari / Europa Press

És difícil entendre la situació, que l’advocat hagi aconseguit la semillibertat per al seu client però que la seva dona segueixi vivint a mil quilòmetres com si no hagués canviat res, per molt que de tant en tant el visiti. La reunificació familiar ens sortiria, així mateix, més barata als espanyols en no haver de doblar l’escolta”, recalca la periodista catalana. Queda clar que Cristina no hauria tingut cap impediment per traslladar-se a Espanya i estar, finalment, més a prop del marit. Ara cal saber quin és el motiu de pes que encara l’allunya del seu marit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa