El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nova vida per a Iñaki Urdangarin: mansió luxosa a Vitòria, feina en un bufet i entrenador d’handbol
  • CA

La petició d’Iñaki Urdangarin de traslladar-se de presó ha estat acceptada. L’exduc de Palma demanava passar a dormir en el centre de reinserció de la presó de Zaballa, a Vitòria, a mitja hora en cotxe de la residència de la seva mare. Ha donat la direcció de la casa de la mare, amb qui conviurà durant el que queda de condemna. La finca és més que impressionant, un baix gegant en una urbanització privada amb 27.000 metres quadrats de zones comunitàries segons informa Vanitatis. Menjador amb vista al jardí, dues suites amb lavabo incorporat, habitacions grans, cuina amb terrassa i fins i tot ascensor privat.

La seva vida canviarà bastant gràcies al tercer grau. Dormirà a presó entre setmana, però tindrà els caps de setmana lliures per estar amb la seva família. A més a més, també canvia de feina. El mitjà assegura que ha signat un contracte amb un bufet d’advocats per començar a treballar a partir de dilluns vinent. Es tracta d’un despatx petit i local, però que el farà recordar la seva feina d’abans.

Per si això no fos poc, hauria aconseguit tornar a estar relacionat amb l’handbol. L’esport que el va fer famós sempre ha estat present en la seva vida, el que tornarà a passar gràcies a un equip de Vitòria. Persones properes a ell asseguren que està negociant per entrenar un equip de la ciutat en els següents mesos.

Iñaki Urdangarin, a la sortida del centre de voluntariat / Europa Press
Iñaki Urdangarin, a la sortida del centre de voluntariat / Europa Press

Com si res no hagués passat, tot són facilitats per a Iñaki Urdangarin i la seva reinserció… el que no agrada a tothom. De fet, són molts aquells que estan omplint Twitter de crítiques cap a la nova vida que brinden al culpable d’un escàndol de corrupció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa