El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Il Divo anuncia gira amb un cantant substitut de Carlos Marín
  • CA

La mort de Carlos Marín, el baríton espanyol del grup Il Divo, va suposar una commoció molt impactant en el món de la música. El cantant només tenia 53 anys, el que va afegir dramatisme a la pèrdua. El coronavirus va ser el culpable de la seva mort en un hospital de Manchester, en el que hauria ingressat quan els problemes respiratoris ja eren massa greus. Els seguidors del grup van mostrar-se devastats i la seva capella ardent va estar plena de gom a gom. Molts es preguntaven què faria el grup a partir d’ara, tenint en compte que havien estat quatre membres des del principi i que la veu greu del Carlos era la base principal.

El grup es trobava de gira, la que van haver de suspendre pels problemes mèdics del seu company. Ara acaben d’anunciar que tornaran als escenaris d’aquí a poc temps en un comunicat que aprofiten per revelar quina decisió han pres sobre la seva substitució. De moment, aquesta gira amb els grans èxits del grup comptarà amb la presència del cantant mexicà Steven LaBrie, un baríton com el Carlos. Anuncien que l’objectiu és prosseguir amb la gira als Estats Units en homenatge al seu company.

Il Divo anuncia que prosseguiran amb la gira amb un nou acompanyant / Instagram

Steven és cantant d’òpera lírica i té el mateix tipus de veu que el desaparegut Carlos Marín. De moment es desconeix si la seva participació serà puntual durant aquesta gira o si es decantaran per fitxar-lo com a quarta veu en substitució. El seu perfil d’Instagram està ple de fotos seves practicant esport, un aficionat al fitness que també ha treballat com a actor puntualment. Ara engega una nova etapa en el grup musical, la que afronta amb il·lusió i responsabilitat. És conscient que totes les mirades estaran posades en ell com a substitut de Carlos, un paper que voldrà interpretar amb emoció i sensibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa