El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas preocupa amb un missatge que revela que pateix ansietat i depressió
  • CA

Tots els focus apunten Iker Casillas i Sara Carbonero des que anunciessin la seva separació. La premsa analitza cada moviment que fan, el que ha provocat que es parli molt de la impactant reflexió que ha compartit la periodista sobre el perdó. Ara és sobre ell de qui es parla, ja que Socialité ha deixat caure que el porter podria estar travessant una depressió.

El programa del cor de Telecinco ha compartit un muntatge que hauria fet el mateix jugador i que ha esborrat pocs minuts després. En ell s’intueix que Iker podria estar patint ansietat i depressió. El programa s’ha intentat posar en contacte amb ell i amb el seu entorn més proper, però opten per mantenir silenci. Ara bé, deixen caure que Iker es planteja interposar diverses demandes.

Iker Casillas publica aquest muntatge i l’esborra poc després / Telecinco

La pressió mediàtica al seu voltant és immensa, així com les notícies escandaloses que protagonitzen. Són diverses les dones que han assegurat aquests últims dies que Casillas hauria estat infidel a Sara amb elles. Unes informacions que estarien preocupant Iker, que podria posar-ho tot en mans dels seus advocats.

Una decisió que prendrà després d’uns dies de descans, tal com ell mateix ha evidenciat a Instagram: “Escoltant i observant…”, escriu tot acompanyant una fotografia en uns dies de relax.

Una situació complicada que esperen que passi quan l’expectació mediàtica es calmi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa