Es filtra part del contingut de l’entrevista a Kiko Rivera: “Destrossa a Anabel Pantoja”

Terelu Campos i Diego Arrabal donen detalls sobre les paraules del DJ

Després de la mort de la mare d’lsabel Pantoja, Ana Martín, la guerra en el clan dels Pantoja ha fet un gir important. Ara, sembla que Kiko Rivera torna a tenir relació amb la seva mare, i que amb qui està molt enfadat és amb la seva cosina Anabel Pantoja. És per aquest motiu que el DJ ha decidit donar una entrevista a la revista ‘Lecturas’, per explicar en quin moment es troben les polèmiques amb la seva mare i el seu tiet, Agustín Pantoja, però també per carregar contra la seva cosina.

En el programa ‘Viva la vida’, Diego Arrabal i Terelu Campos han donat alguns detalls sobre què dirà Kiko Rivera en l’entrevista. “Ha estat duríssim amb la seva cosina Anabel”, ha assegurat la filla de María Teresa Campos, que treballa a la revista ‘Lecturas’. “Acusa directament a la seva cosina d’haver ficat zitzània entre ell i la seva mare durant aquest any i mig”.

Terelu Campos | Telecinco
Terelu Campos | Telecinco

Terelu ha afegit a més, que amb molta probabilitat l’exclusiva es dividirà en dos parts. En aquest sentit, Diego Arrabal ha afegit: “Li han pagat una suma de diners tan gran que amb una sola exclusiva no sortia rendible, és molt probable que hi hagi dos lliuraments efectivament”. El paparazzi ha assegurat que la quantitat que li han pagat a Kiko Rivera per les seves paraules en la revista multiplica per set la que hauria cobrat la seva cosina Anabel fa tan sols uns dies.

També ha opinat Suso, tertulià de ‘Viva la vida’, qui ha assegurat que després de l’entrevista de Kiko Rivera és molt difícil que hi hagi una reconciliació amb la seva cosina, com sí que hi ha hagut amb la seva mare Isabel. “Em diuen que Kiko Rivera és molt contundent a l’hora de parlar d’ella, i destrossa a Anabel”, ha conclòs.

Nou comentari