El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena de Borbó perd un dels seus millors amics i confidents
  • CA

Males notícies per a Elena de Borbó, qui viu un dels seus moments més delicats. Segons publica la revista ‘Lecturas’, la filla dels reis emèrits espanyols ha hagut d’acomiadar-se d’una de les persones que més ha estat al seu costat en els últims temps. Es tracta de José María Álvarez de Toledo Gómez-Trenor, comte de La Ventosa, que ha mort als 73 anys. Coronel retirat, estava casat amb Rida Allendesalazar, íntima amiga des de la joventut de la infanta. Una pèrdua que ha fet que la germana de Felip VI es bolqui amb la dona del seu amic, que també és amiga seva.

La història de la infanta Elena i Rita Allendesalazar es remunta a la infància. La filla de Joan Carles i Sofía va fer molt bona relació amb Rita, filla de José María Allendesalazar, cap de protocol de la Casa Reial durant la transició. A més, ambdues comparteixen la passió per l’equitació, un fet que encara va fer que s’unissin més. Des de llavors, ha estat una de les seves millors amigues i també confident en els pitjors moments de la vida de la infanta espanyola.

Elena de Borbó, amb la filla Europa Press

L’estreta relació d’Elena de Borbó amb els Allendesalazar ha fet que hagin estat constants les visites de la filla dels reis emèrits al matrimoni format per Rita i el recentment desaparegut José María Álvarez de Toledo. Les seves visites a la finca que tots dos tenien a Segòvia han estat habituals en la vida de la infanta. Un nou cop que se suma als molts que ha rebut la germana del rei espanyol en els últims anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa