El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El germà d’Àlex Casademunt: “Estem absolutament commocionats”
  • CA

Joan Casademunt, germà del cantant Àlex Casademunt -que va morir aquest dimarts al vespre en un accident de trànsit-, ha fet aquest dijous unes breus declaracions davant dels mitjans de comunicació des del tanatori de Mataró. Ho ha fet acompanyat de molts dels companys d’Àlex de la primera edició d’Operación Triunfo. Hi eren David Bustamante, David Bisbal, Rosa López, Geno, Manu Tenorio, i Javian, entre d’altres.

“Moltes gràcies a tots els mitjans per aquests moments. Estem absolutament destrossats i commocionats”, ha començat dient el germà del cantant, que ha afegit: “La veritat és que estem molt contents perquè Espanya s’ha bolcat amb algú que tenia un gran talent i que és una part de mi, i de nosaltres, i de molta altra gent”.

Alhora, Joan Casademunt ha destacat que “és el moment més dur de la meva vida, i de la de molts de nosaltres. Moltes gràcies per estar aquí, amb tot l’afecte. Àlex estaria molt orgullós de veure tot això, de debò que sí. Moltes gràcies per tot, a tots”.

I, finalment, concloïa: “Un germà… Potser es podria comprar a un fill, no ho sé, una part de mi està morta”. Entre llàgrimes, el cantant Manu Tenorio només ha pogut dir que “era un tipus excepcional, excepcional”. I David Bisbal també parlava breument pels mitjans: “Molt dur tot el que s’ha viscut avui”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa