El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Problemes per a Edmundo Arrocet: Hisenda investiga els seus comptes
  • CA

Edmundo Bigote Arrocet va trencar la relació amb María Teresa Campos fa ara dos anys. L’humorista xilè ha tornat a ser protagonista de la premsa del cor aquesta setmana en filtrar-se que la presentadora ha portat al desballestament els seus cotxes, farta que encara no els hagués passat a recollir. Doncs bé, avui torna a parlar-se d’Arrocet perquè la revista Semana ha sabut que l’Agència Tributària està investigant els seus comptes.

Uns problemes econòmics que no són nous, ja que el 2014 va tenir tres incidències amb Hisenda que van col·locar-lo en el centre de la diana. Ell sempre ha dit que no li falten els ingressos, encara que les revistes s’han preguntat sempre de què vivia mentre estava amb María Teresa. S’ha sabut que té empreses relacionades amb l’energia eòlica, la distribució de drets audiovisuals i de comerç de productes alimentaris. És estrany que tingui empreses de temes tan diferents i que no estan relacionades amb el que havia fet sempre, el que hauria cridat l’atenció de l’Agència Tributària. Li van arribar a reclamar 700.000 €, els que encara no se sap si ha arribat a pagar o no.

Edmundo Arrocet, en una entrevista amb Bertín Osborne / Telecinco

L’humorista ara torna a estar en l’ull de l’huracà i podria tenir problemes econòmics encara més greus. Caldrà esperar a veure què troben els inspectors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa