El gest radical de María Teresa Campos que farà enfadar molt el seu ex

La presentadora ha fet una cosa que necessitava per oblidar-se definitivament d'Edmundo Arrocet

María Teresa Campos i Edmundo Bigote Arrocet van trencar la relació de molt males maneres. L’humorista xilè va deixar la periodista amb un missatge de Whatsapp, el que ella no li ha perdonat. L’ha deixat verd en diverses entrevistes, d’igual manera que la filla d’Edmundo l’ha criticat a ella públicament.

A la presentadora li hauria costat molt acceptar la ruptura, però ara ha fet el pas definitiu per oblidar-se d’ell: “Estic fins als nassos. No vull parlar sobre aquest tema la resta de la meva vida. Aquest ésser va passar per la meva vida durant sis anys, però ara no hi és ni se l’espera”, ha dit en una entrevista recent.

El problema és que Edmundo encara té molts objectes personals a la casa de la presentadora. El més cridaner? Dos cotxes a nom del xilè que encara no ha recollit. Cansada de veure’ls cada dia en el seu garatge, María Teresa ha optat per portar-los al desballestament directament.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, en un photocall quan encara eren parella / Europa Press

Ara sí que Edmundo no podrà recuperar els seus cotxes, els que tenia previst recollir des del febrer de 2020. No s’ha filtrat si l’humorista s’ha assabentat d’aquesta decisió dràstica de la seva ex i com ha reaccionat, però de ben segur que deixa anar alguna perla al respecte quan ho sàpiga.

Nou comentari