El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida se sincera i revela si torna a tenir parella
  • CA

Dulceida i Alba Paul van decidir trencar la relació aquest estiu, quan van donar-se un temps per adonar-se si realment es trobaven a faltar. Els mesos van passar i, finalment, confirmaven que deixarien d’estar juntes després de més de sis anys. Des de llavors els fans les han omplert a preguntes i comentaris sobre la seva situació sentimental, així com la premsa rosa les ha perseguit per saber més detalls sobre la ruptura. De fet, han arribat a relacionar a Dulceida amb una cantant després d’analitzar uns vídeos, el que ha afartat a la catalana. La veien en companyia d’Ana Legazpi, cantant del duet Marlena, i de seguida donaven per fet que havien començat una aventura.

La influencer ha denunciat aquest assetjament mediàtic en un vídeo de Youtube que aprofita per aclarir diversos punts: “Fa molt de temps vaig dir que no donaria explicacions sobre la meva vida privada perquè és esgotador, de debò. Que parlin, que s’inventin, haver de donar explicacions, haver de desmentir coses, demanar respecte… Un dia vaig dir que no ho faria més. Però el problema és que des de fa un parell de mesos han començat a relacionar-me amb un munt de gent. Sembla que ara no puc tenir amics o amigues ni seguir amb la meva vida, però ho estic fent”.

“Sóc una dona lliure que segueix amb la seva vida i no, no tinc parella. Tant per a les notícies com per a aquells haters que estan rebuscant perquè no tenen vida, dir-los que aquesta serà l’última vegada que ho digui. Estic aprenent a no donar importància a aquestes coses i a passar… Tinc la meva vida i estic intentant estar millor”, etzibava visiblement enfadada.

Aquestes paraules les deixava caure en el vídeo resum de la seva festa d’aniversari. La barcelonina ha fet 32 anys, el que ha volgut celebrar amb una festassa impressionant digna d’una boda. Multitudinària, luxosa, amb molta música i regals caríssims. Ha fet parlar i ho seguirà fent aquests dies posteriors, en els que va recordant diversos moments que encanten als seus seguidors més tafaners.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa