Relacionen Dulceida amb una cantant: les pistes que fan pensar en relació

Dulceida i Alba Paul han confirmat la seva separació aquest mes. Després de passar l’estiu separades, la parella catalana decidia trencar definitivament després de sis anys de relació. Els seus seguidors no s’han pres gens bé la notícia i han omplert els seus respectius perfils a Instagram d’icones de plors. El que tampoc no han pogut evitar, a més a més, ha estat que es rumoregi sobre les presumptes causes de la ruptura. La més sentida? Que Dulceida hauria enganyat l’Alba. Cap de les dues s’ha pronunciat al respecte, però des que va començar a parlar-se sobre el tema que molts fans estan buscant pistes sobre una nova relació de la influencer catalana. Ha estat gràcies a això que un grup de seguidors ha tret a la llum les seves sospites al voltant d’Ana Legazpi, cantant del grup Marlena i coneguda per haver estat concursant de Factor X. La jove de 23 anys hauria estat convidada a la part més íntima de la festa d’aniversari de Dulceida, que fa un parell de dies feia 32 anys. La noia va actuar a la Dulceweekend del 2018, amb la qual cosa ja es coneixien, però va sobtar veure-la juntes en un vídeo que va publicar la mare de Dulceida el dia de l’aniversari de la filla i que, ràpidament, va esborrar. 

Aquest hermetisme va generar moltes preguntes entre els seguidors de la influencer més seguida. Molts es pregunten per què han esborrat l’únic vídeo en el que s’identificava a la cantant. Per què ho han d’ocultar si només són amigues? I com és que la jove només va acudir a aquesta festa privada i no va deixar-se veure per la més pública (i de la qual sí que hi ha fotos)? Tot això ha fet que es doni per fet que hi ha alguna cosa entre elles, encara que només sigui flirteig. Com dèiem, Ana Legazpi va fer-se coneguda gràcies al seu pas per Factor X el 2018, un programa al que va arribar a la final, i ara és famosa gràcies a l’èxit de Me sabe mal. En aquells moments estudiava ADE, unes empresarials que ha deixat de banda per dedicar-se 100% a la música amb el seu nou grup. 

Dulceida va fer like a una publicació de la cantant el passat mes de maig / Instagram

Dulceida i Ana podrien estar amagant la seva incipient relació, però el que no oculten que es coneixen. De fet, si ens fixem en el perfil d’Instagram de la cantant, veiem com Dulceida ha posat like a diverses publicacions recents de l’artista. En cap moment no ha reconegut que estigui lligant o coneixent a ningú, com tampoc no ha parlat públicament d’aquesta noia. De moment sembla que són tot especulacions, però cada cop amb més proves que es coneixen i que no volen que se sàpiga gaire. El moviment de la mare de la influencer ha pogut dinamitar-ho tot, però el temps dirà si efectivament tenen alguna cosa entre elles o no.

Nou comentari