El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El documental de Rocío Carrasco continua en marxa: ni ajornaments ni retards
  • CA

Els últims mesos s’ha especulat molt sobre si finalment la segona part de la sèrie-documental sobre la vida de Rocío Carrasco veuria la llum. I sembla que, finalment, ‘En el nombre de Rocío’ sí que s’emetrà a Telecinco. Segons publica la revista ‘Lecturas’, el documental segueix endavant sense cap impediment i està seguint el full de ruta marcat. Per tant, veurà la llum en les dates que estaven previstes des del primer moment.

2021 ha estat l’any en què Rocío Carrasco ha fet un pas al capdavant a la televisió per a explicar públicament per primera vegada tot el patiment al qual ha estat sotmesa durant més de dues dècades per culpa del seu exmarit i pare dels seus dos fills, Antonio David Flores. ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ha marcat un abans i un després en la història del cor i, en concret, ha calat molt profund en la filla Rocío Jurado.

Rocío Carrasco | Telecinco
Rocío Carrasco | Telecinco

I en aquesta segona part del documental, la filla de Rocío Jurado aprofundirà en les seves polèmiques relacions familiars amb els Mohedano i José Ortega Cano. I la informació de la revista ‘Lecturas’ desmenteix el que s’ha publicat en diversos mitjans en els darrers mesos: l’emissió de ‘En el nombre de Rocío’ segueix el planning que tant la productora com la cadena havien previst des del primer moment, per tant no hi ha retards ni ajornaments i ni molt menys una paralització de l’emissió del documental.

A més, la revista recorda que ‘En el nombre de Rocío’ és un dels plats forts de la programació de Mediaset juntament amb ‘La última tentación’ i ‘Secret Story’ i arribarà a la graella aquesta tardor. Es desconeix la data exacta d’emissió però les feines avancen de forma completament normal i com estava establert des del primer moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa