El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El document que Rocío Carrasco ha aportat al jutjat “deixa molt malament a Ortega Cano”
  • CA

Rocío Carrasco va reaparèixer públicament aquest divendres després de setmanes amagada. Està gravant la segona temporada del seu documental a Telecinco, que s’estrenarà d’aquí a pocs dies sota el títol ‘En el nombre de Rocío’. Encara no s’ha emès i ja està causant-li un munt de problemes, especialment en els jutjats. La seva germana, Gloria Camila, la va demanar al jutge exigint que fes entrega dels diaris plens d’intimitats que diu tenir de la seva marem Rocío Jurado. El jutge li ha donat la raó sorprenentment i Rocío Carrasco ha hagut d’entregar aquests documents.

Segons la defensa de Gloria Camila, el que es pretén amb la demanda és evitar que Rocío Carrasco faci públics els escrits privats o diaris de la cantant, alguna cosa que Rocío en cap moment ha pensat fer: “Rocío en cap moment ha pensat a treure aquests documents, ella simplement va parlar d’ells quan se li va preguntar en aquest programa”, ha explicat la presentadora de ‘Sálvame’, Carlota Corredera, que també és amiga de la filla de Rocío Jurado.

Gloria Camila | Europa Press
Gloria Camila | Europa Press

A la seva sortida dels jutjats, Rocío Carrasco assegurava que s’havia vist obligada a presentar davant el jutge un document que no volia que veiés la llum: “Ha anat bé… M’he vist obligada a aportar un document, l’únic que no m’hagués agradat aportar en la meva vida i he de dir-vos que hi havia molta insistència que s’aportessin documents, però ara a la vista hi ha molta insistència que els documents que s’han aportat, es treguin del procediment”.

Rocío Carrasco es refereix a un document que, segons Carlota Corredera, “deixaria en molt mal lloc a José Ortega Cano”. En aquest cas, l’estratègia de Gloria Camila de protegir la intimitat tant de la seva mare com del seu pare hauria fallat per complet: “La meva germana és la que menys té a veure en tot això”.

Amb aquestes paraules, Rocío Carrasco pretén donar a entendre que darrera de la demanda que li ha estat interposada qui realment es troba és el torero. Pretén Ortega Cano que no es facin públics tristos episodis de la vida de Rocío Jurado, tal com assegura la seva filla gran?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa