El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
On es dipositaran les cendres d’Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja?
  • CA

Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja, va morir la setmana passada després d’anys amb una salut molt delicada. I ara la gran pregunta és on es dipositaran les cendres, després que la família decidís que la dona fos incinerada, i no enterrada. L’artista va vetllar el cos de la seva mare, va estar acompanyada per la seva família a Cantora i ‘El programa de Ana Rosa’ ha informat d’on descansaran les cendres de la morta.

Després dels nombrosos rumors que han aparegut a les notícies durant els darrers dies, la periodista Marisa Martín-Blázquez ha deixat clar que és fals que Isabel Pantoja vulgui posar les cendres de la seva mare en el panteó de Paquirri, qui va ser el seu marit. Es veu que els germans de la cantant estarien indignats amb aquesta possibilitat. D’altra banda, el periodista Antonio Rossi ha afegit que en aquests moments “les cendres d’Ana Martín encara estan a Cantora”.

Tot i això, el col·laborador del programa dels matins de Telecinco ha explicat que la cantant podria estar incomplint la voluntat de la seva mare: “És veritat que sempre el desig d’ella, segons la gent que la coneixia, era el d’estar al costat del seu marit”. Després, Rossi ha afegit: “Després Isabel Pantoja podrà fer el que li doni la gana”.

La finca Cantora

Per la seva banda, Alessandro Lequio no donava crèdit amb el conflicte de les cendres i ha afegit: “Él cert és que és del tot injustificable que la germana i un dels seus fills es van assabentar de la mort de la senyora per la premsa, i no els van deixar anar-la a veure. I en relació a les cendres, la majoria de la gent deixa dit com i on volen ser enterrats”. Marisa Martín-Blázquez, davant els dubtes dels col·laboradors, ha matisat: “La informació que tinc és que aquesta senyora deia que volia descansar amb el seu marit”.

Finalment, la periodista ha explicat que Isabel Pantoja pensa quedar-se amb part de les cendres de la seva mare: “El que m’expliquen és que de moment les cendres les tindrà Isabel… després, part de les cendres se les quedarà ella i l’altra part anirà a la tomba del seu pare, però que res del panteó de Paquirri”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa