El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per un conegut tertulià, ingressat amb coronavirus: “No puc més, la febre no baixa”
  • CA

Diego Arrabal va preocupar els fans la setmana passada en anunciar que havia hagut de ser ingressat a l’hospital. Positiu en coronavirus des de feia dies, la febre havia augmentat així com els símptomes s’havien agreujat.

El paparazzo i col·laborador de Viva la vida manté informats els seus seguidors sobre la seva evolució, que no sembla ser molt bona: “Jo et diria bon dia, dimarts… Només demano una treva a la febre, no puc més…”, ha escrit acompanyant una fotografia en la qual es veu un dels monitors que registren el seu estat.

A Twitter ha explicat que segueix ingressat alhora que ha aprofitat per enviar una crítica plena d’ironia: “Quina tranquil·litat… Espanya es queda sense vacunes, sense ministre i amb la pandèmia desatada sense fre”.

Cal recordar que Diego Arrabal va aprofitar el seu ingrés per demanar als seguidors que prenguessin consciència de la perillositat d’aquest virus: “Potser no sóc exemple de res ni de ningú, però em surt del cor dir que aquest virus no és una broma. Lluitaré fins que no em quedin forces. Però ara em faig una pregunta… Per què no vaig lluitar igual de fort per no contagiar-me?”:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa