Un conegut tertulià de Telecinco, ingressat a l’hospital amb coronavirus: “Lluitaré”

El col·laborador de 'Viva la vida' adverteix els seus seguidors que aquest virus "no és una broma"

Són molts els famosos que s’han contagiat de coronavirus i ho han dit públicament per intentar conscienciar els seguidors de la perillositat del virus. Sempre posen èmfasi en què se segueixin totes les mesures de prevenció per contenir més infectats, una actitud que ha seguit Diego Arrabal. El paparazzo i col·laborador de Viva la vida ha donat positiu en la Covid-19 amb símptomes greus, el que l’ha forçat a ser ingressat a l’hospital.

“Potser no sóc exemple de res ni de ningú, però em surt del cor avisar-vos que aquest virus no és una broma. Fa 13 dies que el tinc i ahir a la nit em van haver d’ingressar. Lluitaré fins que no em quedin forces per curar-me. Però ara em faig una pregunta… Per què no vaig lluitar igual de fort per no contagiar-me?”, reflexiona.

El col·laborador publica una foto des de l’hospital / Instagram

Els seus companys de programa han omplert el seu Instagram de missatges de suport, així com també han fet seguidors anònims del tertulià. Ha promès seguir informant sobre la seva evolució, que esperen que sigui favorable ara que el tenen controlat en el centre hospitalari.

Nou comentari