Tots els detalls del casament d’Ortega Smith aquest dissabte

El secretari general de VOX, Javier Ortega Smith, es casa. I ho farà aquest dissabte 16 d’octubre a Toledo amb la mexicana Paulina Sánchez del Río Nájera, directiva del banc HSBC. Segons publica ‘LOC’, la parella ha escollit El Cigarral de Santa Elena per a la cerimònia i posterior celebració. Es tracta d’un lloc molt especial per a Ortega Smith ja que és propietari d’una vuitena part de la finca i té unes espectaculars vistes a l’Alcázar de Toledo, a més de ser una finca amb unes infranquejables mesures de seguretat.

Localitzada sobre una superfície d’uns 23.000 metres quadrats, aquesta propietat pertany a la família del diputat de Vox des de fa més de 100 anys: va ser adquirida pel besavi d’Ortega, Dámaso Fernández-Arias, i ha passat de generació en generació sent, actualment, un lloc al qual Javier hi va habitualment ja que té amics al municipi. A l’interior, juntament amb la zona enjardinada on se celebrarà el còctel, El Cigarral posseeix un habitatge de 265 metres quadrats dividits en dues plantes.

Els diputats de Vox Santiago Abascal, Iván Espinosa de los Monteros i
Els diputats de Vox Santiago Abascal, Iván Espinosa de los Monteros i Javier Ortega Smith al Congrés espanyol | ACN

Paulina Sánchez del Río és una prestigiosa empresària mexicana de 40 anys d’edat -ell en té 53-. En l’actualitat (i des de l’any 2015) ostenta el càrrec de directora de comunicació d’HSBC (tot i que va fitxar per l’empresa set anys abans) i treballa de manera activa a la Secretaria General de Multinacionals per la Marca Espanya. Abans d’aquestes feines que desenvolupa a Madrid, Sánchez del Río ha format part d’empreses com el Grup BAL, Altran o Sabre Comunicació.

Comentaris

  Tal com raja Octubre 15, 2021 | 14:33
  Com, es casa amb una immigrant? Ves que no ens tregui el lloc de feina.
  fat boy Octubre 15, 2021 | 16:12
  Aquesta es de les que va amb taparrabos o de les "civilitzades" pels assassins carpetovetonics?.
  Pepet Octubre 15, 2021 | 18:37
  Aquest tipus, no es mereix cap notícia.
  5/8 Octubre 15, 2021 | 23:49
  I no se'n va a prendre pel cul , també ?

Nou comentari