El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió inesperada de David Bustamante sobre la seva vida íntima
  • CA

David Bustamante ha concedit una entrevista a La Resistencia que ha estat plena de bromes, moments divertits i també confessions íntimes. El cantant es mostrava eufòric i enlluernava amb la seva simpatia. Ha volgut respondre la pregunta de David Broncano sobre la seva vida sexual. Això sí, sense donar molts detalls per no fer enfadar el sogre: “Jo sóc molt aficionat a això de les relacions íntimes, sempre ho porto al dia. Ara bé, no puc especificar molt… I no ho puc fer per una raó molt simple, que el meu sogre és rus, concretament de Sibèria, i jo sóc al·lèrgic a les Kaláshnikov”.

Ara bé, deixava clar que és un home actiu sexualment: “Però repeteixo, sóc una persona diària i tots els famosos que han dit quants cops ho feien… em semblen fluixos. Hem d’entregar-nos més a la causa, hem de ser soldats. Ens està avançant per la dreta el Satisfyer. Hem de deixar de ser matussers, ens hem d’entregar més i tenir vocació. Jo en tinc“.

Deixant de banda aquest tema, David també va confessar que té un secret: “Sóc un perfumista que canta. Es ven un dels meus perfums cada 30 segons. En tinc un que és perfecte per lligar. De fet, sempre dic que si vols lligar a l’instant, has de fer servir les colònies Bustamante. Amb això i Tinder, triomfes”.

David Bustamante mostra la seva col·lecció de perfums / Movistar +

L’entrevista va tenir moments molt divertits, però també va haver-hi temps per recordar el seu amic íntim Àlex Casademunt. El seu company d’Operación Triunfo va morir el mes passat en un accident de trànsit, el que va afectar molt David Bustamante: “Em va fer molta pena perquè volíem fer el disc dels 20 anys de carrera i teníem moltes més coses planejades. Ell encara tenia molts plans per endavant… És una pena immensa, però espero que l’homenatgem amb un aplaudiment i amb el disc”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa