El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bustamante perd el judici contra l’exmànager: “He patit atacs d’ansietat per culpa seva”
  • CA

David Bustamante ha perdut el judici contra el seu exrepresentant. El cantant d’Operación Triunfo haurà de pagar les despeses derivades de la batalla legal que han mantingut aquests últims anys, una mala notícia que no s’esperava. De fet, el seu advocat assegurava fa poc que se sentien optimistes perquè les proves contra l’assessor eren clares. Bustamante l’acusava d’haver-lo estafat, però també d’haver comès els delictes d’apropiació indeguda, administració deslleial, falsificació documental i intrusisme. Demanava mig milió d’euros d’indemnització i dotze anys de presó, però no han pogut provar res i la sentència ha acabat condemnant el cantant per injúries i calúmnies.

El seu exmànager ha concedit una entrevista a La Razón en la qual es mostra satisfet per la victòria judicial: “He patit atacs d’ansietat i he tingut moltes seqüeles per culpa d’aquest tema. No donaré més detalls perquè sóc l’antítesi del victimisme. Només dic que m’alegro que hagin condemnat Bustamante a assumir les despeses per acusació temerària”.

“Ell no ha pogut provar que jo l’hagués enganyat. En canvi, jo he aportat 1.500 documents signats per ell. Ell podia dir que no sabia què estava signant, però no se sosté el que deia l’acusació. I això que jo no he volgut ferir… He aportat només contractes i documents que no incidien en aspectes íntims i personals. Fa 15 anys que estic callat i no entraré en la seva intimitat, ho vaig dir en un rampell. Pot estar tranquil, però si torna a molestar-me, mouré fitxa judicialment”, recalca Francisco.

David Bustamente en un dels últims concerts - Europa Press
David Bustamente en un dels últims concerts / Europa Press

Una entrevista contundent en la qual ha carregat contra David Bustamante i la seva manera de gestionar el seu patrimoni: “No és el primer cop que gasta més del que guanya. Quan es va comprar la casa amb Paula Echevarría, li vam ensenyar algunes que podia pagar. Ara bé, ell sempre actuava sense previsió i és per això que Paula només va tenir el 20% de la casa. Ella volia pagar en un lloc que pogués dir que era seu, perquè assumia el que podia pagar”.

I entre aquestes declaracions, una altra encara més incendiària: “Paula Echevarría, l’exdona de Bustamante, m’ha comunicat el seu suport a través de terceres persones. Ella sap què vaig veure i viure. Ara bé, mai no parlaré sobre això perquè per això em vaig guanyar la seva confiança”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa