El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Broncano revela que el seu primer dia a televisió va ser traumàtic: “Vaig marxar a casa plorant”
  • CA

David Broncano ha estat un dels participants de l’últim programa de ¿Quién quiere ser millonario?, la nova versió d’Antena 3 que ara presenta Juanra Bonet. Ha estat en aquest context, que el presentador de La Resistencia ha tret a la llum com va ser la seva primera aparició a televisió, precisament en un concurs de preguntes sobre cultura general.

“Jo arribo amb experiència als concursos. Quan tenia 19 anys, vaig trepitjar per primer cop un plató de televisió. Ara bé, no com a presentador, sinó com a concursant a Metro a metro de Telemadrid”, relatava.

David Broncano participa a ¿Quién quiere ser millonario? / Antena 3

Ara bé, el seu pas pel concurs de preguntes sobre Madrid no va anar tan bé com ell s’esperava: “Us juro que per mi va ser un trauma perquè em va guanyar un iaio. A més a més, quan el presentador em va acomiadar, es va referir a mi amb el nom de l’home que m’havia guanyat. Es va equivocar… I jo vaig marxar a casa plorant“.

En un programa de Telemadrid han recuperat aquella primera experiència de David Broncano a televisió i l’han volgut compartir. En el vídeo es veu un jove David que reconeixia estar nerviós: “Estic bé, però nervioset com tots. I no, no sóc gallec. Vaig viure només un any allà… Així que poc gallec”.

Una experiència un xic traumàtica que no li ha impedit convertir-se en un dels presentadors estrella de Movistar +.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa