El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche explica com està després d’uns dies molt difícils
  • CA

Cristina Pedroche és la dona més buscada des que va decidir abandonar Instagram. La presentadora necessitava agafar aire i desconnectar de les crítiques ferotges que estava rebent des de la retransmissió de les campanades. Està acostumada a rebre comentaris de tota mena, però aquest cop l’allau de fúria l’ha deixat molt preocupada. En parla en una entrevista davant la revista ¡Hola!, a qui dona detalls sobre el seu estat anímic després d’uns dies desapareguda: “La gent no és gens respectuosa i passa cada any. Quan em falten al respecte i em diuen bestieses durant la resta de l’any, doncs mira… la meva ment està més tranquil·la i no li dono importància. El problema és que al desembre la meva ment està sobrepassada perquè cada dia dono el millor de mi mateixa en les campanades, hi ha molta pressió, creativitat… El dia 31 em despullo sencera pel que fa als meus sentiments, m’exposo totalment”.

“Cada any fem més audiència i més gent ens escull, però també arribo a més gent que em critica, que m’odia i que em diu coses horribles. El mes de desembre sempre em sento vulnerable i tot m’afecta més. Ara bé, això no vol dir que estigui malament i que vulgui deixar les xarxes socials. Aquests dies lliures m’han anat molt bé, per això. He pogut descansar, estar a casa, fer molt de ioga i molta meditació, llegir… M’estic cuidant a mi mateixa”, explica.

Cristina Pedroche anunciava que necessitava un descans / Instagram

Unes declaracions que aprofita per tranquil·litzar els seguidors que s’havien preocupat per ella: “No té cap sentit que estigués malament. Estic contenta perquè va anar tot molt bé. És cert que després comences a veure coses i t’adones que hi ha gent que em critica fins i tot per no ensenyar carn. És una barbaritat, no sabeu la quantitat de missatges que arribo a rebre. A mi el que em senta pitjor és quan la gent em felicita per l’audiència i el dia 31 quan surto en directe no m’envien cap missatge”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa