El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina de Borbó, més a prop d’un trasllat a Barcelona
  • CA

Cristina de Borbó és una mica més a prop del seu retorn a Espanya. La filla de Joan Carles i Sofia ha rebut molt bones notícies de la feina, un canvi de categoria que podria derivar en el seu trasllat a Barcelona. De moment es troba als Emirats Àrabs en unes vacances amb la seva germana, les que han aprofitat per visitar Joan Carles. Una bona amiga de la Infanta explica a El Español que Cristina canviarà de funcions a La Caixa en pocs dies.

A partir d’ara serà la nova presidenta de l’Institut de Salut Global de Barcelona, no només de manera honorífica sinó també executiva. El seu objectiu serà aconseguir que la vacuna del coronavirus sigui accessible a tot el món, un projecte similar al que va dur a terme amb la vacuna de la malària a l’Àfrica fa uns anys.

Treballarà en col·laboració amb aquesta organització sense ànim de lucre que depèn de l’entitat bancària catalana. Com canviarà el seu dia a dia? “Suposa una passa més per retornar a Espanya a poc a poc. Quan Iñaki Urdangarin acabi els seus temes legals i no hagi de seguir dormint al centre d’Alcalá de Henares, tornarà a Barcelona amb Cristina i els dos fills petits. Encara no tenen data, però Cristina haurà de començar a viatjar més sovint a Barcelona fins llavors”.

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin, caçats pels fotògrafs / Europa Press

La idea, doncs, seria que la filla petita fes el Batxillerat a un Institut de Barcelona mentre que Pablo continua els estudis d’empresarials a Pedralbes. La notícia no agradarà gaire als veïns de la capital catalana, que podrien veure com la filla de Joan Carles s’hi instal·la com si res no hagués passat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa