El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena i Cristina de Borbó, amb el seu pare Joan Carles I a Abu Dhabi
  • CA

Va ser el passat mes d’agost quan Joan Carles I va decidir marxar d’Espanya i instal·larse als Emirats Àrabs. Des de llavors, alguns mitjans han tret a la llum les visites que la seva filla Elena ha fet al rei emèrit espanyol. En canvi, no hi ha cap certesa que Cristina hi hagi anat mai. Però ara ha estat ‘Vanitatis‘ qui ha destapat que totes dues es troben en aquests moments a Abu Dhabi amb el seu pare. De fet, fa un mes de l’última vegada que Elena de Borbó hi havia anat.

Segons aquest digital, va ser aquest dissabte quan Elena va tornar a pujar a un avió amb destí als Emirats Àrabs. La filla de l’emèrit ha triat sempre el mateix horari de vol: al migdia surt de Madrid en un avió que arriba a Dubái, un vol que ja coneix a la perfecció, perquè aquesta és la tercera vegada que visita al seu pare.

‘Vanitatis’ explica que tot estava preparat a l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, on van avisar amb poc temps per no alertar als curiosos i als mitjans de comunicació. Però en aquesta ocasió, s’ha trobat allà amb Cristina de Borbó. Tot i que aquesta ha hagut de fer altres moviments per arribar fins a Dubái: primer va volar des de Ginebra a Espanya, per a estar amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, que surt cada cap de setmana de la presó per anar a Vitòria a casa de la seva mare.

Així, la Cristina ha passat unes hores amb Urdangarín, per posteriorment volar cap als Emirats aquest diumenge i passar la setmana amb el seu pare. Totes dues tornaran juntes a finals de setmana, en el mateix avió, en un vol regular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa