El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, molt preocupada pel risc de la mare: “Estic atemorida”
  • CA

Terelu Campos ha compartit la seva preocupació per la salut de la mare, María Teresa. La periodista forma part del col·lectiu de risc en la crisi del coronavirus, el que fa que la seva filla estigui alerta en tot moment. Així ho afirma en una entrevista a la revista ‘Semana’, que presideix amb un titular alarmista: “Estic atemorida per la meva mare“. 

Assegura que està “completament enfonsada” i que estan totes aïllades a casa per risc de contagi. Terelu, a més a més, també ha de tenir precaució pels dos càncers que ha patit en els darrers anys: “M’he aïllat pel meu propi bé i pel dels meus”. Un moment dur que arriba enmig d’un trasllat, ja que recordem que Terelu ha venut el seu dúplex. 

Terelu, espantada pel risc de la seva mare Semana

Terelu, espantada pel risc de la seva mare / Semana

María Teresa tampoc no s’ha quedat callada i ha volgut explicar com es troba durant una conversa telefònica amb ‘El Español‘. Després de superar un ictus, ara torna a patir per la seva salut: “Ho estic portant amb una barreja de por pels meus i per mi mateixa, però si algú fa cas en aquest país a això d’estar units, és la meva família”.

“Estic orgullosa de les meves filles i també dels meus germans i cosins de Màlaga. Estic en contacte amb tots ells, mentre vaig tornant la meva estada entre les cases de les meves filles. Ara sóc amb la Carmen i com sembla que això va per llarg, després aniré amb Terelu”, assegura.

María Teresa Campos parla de la ruptura a 'Sálvame' Telecinco

 Telecinco

Afirma que està procurant seguir totes les indicacions del govern i dels sanitaris: “Ho faig intentant que no decaigui l’ànim, però és difícil pensar en positiu a vegades. Com ens adaptem a una situació impensable en el món que crèiem viure?”. María Teresa desitja superar aquesta situació complint les normes i fent cas als psicòlegs que ens diuen que tractem de veure la part positiva: “Hem de valorar més el que teníem i tornarem a tenir com esperem”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa