El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres declaracions de Christian Gálvez després de la separació
  • CA

Aquesta setmana s’ha filtrat la separació de Christian Gálvez i Almudena Cid, el que ha sorprès molt els seguidors de la parella. Formaven una de les parelles més consolidades del star-system espanyol, el que fa que la notícia generi encara més expectació. No se saben els motius encara, per la qual cosa molts reporters han començat a perseguir-los. Ells no han confirmat la ruptura, però la primera publicació del presentador de Pasapalabra ha estat interpretada al detall.

Amb una foto del Japó, Christian Gálvez ha escrit un missatge d’agraïment a tots aquells que li estan demostrant el seu suport. A més a més, ha volgut destacar com es troba i fer balanç sobre aquesta última temporada: “Estic tremendament agraït per tot el que he viscut i après fins al moment. I ara, a poc a poc, s’instal·larà en mi la il·lusió per tot el que em queda per viure i aprendre. Gràcies a tots per l’estima i el respecte mostrats en aquests dies i, en especial, a les meves nou roses. Bones festes”.

Primeres declaracions de Christian Gálvez després de la separació / Instagram

Molts famosos han respost a la publicació amb missatges d’ànims i esperança de cara al nou any que està a punt de començar. Ell no s’ha referit directament a la separació, però en el seu missatge deixa clar que es troba en un període de transició que encara amb coratge i ganes. Almudena Cid, per la seva banda, ha preferit mantenir-se en silenci i no fer declaracions al respecte. Després de quinze anys junts, han optat per emprendre camins diferents. Caldrà esperar per conèixer els motius d’aquesta decisió tan contundent i dràstica, la que canviarà les seves rutines. La parella convivia en un xalet que ara hauran de veure si venen o si es queden un dels dos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa